Babamdan Mail Aldım

kimdennecati ozcan 
yanıtnecati ozcan
kimeAbdullah ÖzcaN
tarih16 Şubat 2005 16:53


ayrıntıları gizle 16 02 2005
Oğlum nasılsın? Derslerin nasıl? Havalar iyi mi? Günün nasıl geçiyor?
Finalde imzalamayı unuttuğun dersin öğretmeni ile görüştün mü? Ne
oldu? Seni özlüyoruz. Gözlerinden öperim. Babişkon
Necati ÖZCAN
 Adam gibi cevap yazmaya zamanım olmadı baba. Maili atalı uzun zaman oldu. Sende bayağı bir uzaklara gittin. Haliyle pek fazla kendimden haber veremedim sana. Kısmet bu güneymiş...

İyiyim Baba, en azından idare ediyorum. Hayat senden sonra pişmanlıklarla dolu ilerliyor. Doğru olduğunu sandığım, o kadar çok yanlış kararlar verdim ki anlatamam. Bu fikirler içimi kemiriyor işte. Sen olsaydın sorardım, sormaya gerek kalmadan müdahale ederdin, o en naif tavrınla. Bu kadar pişmanlığım olmazdı haliyle. Ama senden sonra iyiyim baba, idare ediyorum en azından.

Derslerim şükür umduğumdan daha iyi. Okul pek problem değil aslında, ben en büyük dersleri senin yanında almışım, giderken bile bir çok ders vererek gittin, o yüzden derslerimin hepsi iyi. Daha da iyi olacak inşallah.

Günüm iyi geçiyor. Geziniyorum ortalıkta denilebilir, hayatımda yapılacak çok fazla bir şey yok. Hele senden aldığım bu mail var ya günüm inanılmaz güzel geçiyor.

Hani beni özlüyorsun ya, ben seni inanılmaz derecede çok özlüyorum. Bir kerecik görsem, bir kere daha sarılsam diye burnumda tütüyorsun. Sen olmasan var ya böyle dağları omuzlarıma yıkmışlar gibi ağır bir yük biner omuzlarıma. Hani sen beni özlemesen var ya kendimi dünyanın en gereksiz varlığı gibi, hiçbir yere ait değilmiş gibi hissederim ama sen seviyor özlüyorsun ya kendimi bir şeymişim gibi hissediyorum. Hani sen seviyorsun da özlüyorsun ya varsın olmasın hiçbir şey, seslen bir kere, oğlum de yeter...

Hele bu maili attıktan 5 ay sonra beni bırakıp gidecek de olsan seviyorum seni baba...

Seni seven ve her zaman sevecek olan Oğlun;
Abdullah ÖZCAN

Allah Rahmet Eylesin...

Yorumlar