Biscolata Reklamları ve Cinsellik

Bir reklam çekmişler arkadaş Biscolata'ya bir erkek olarak biscolata yemeyi gay olmakla eş tutacak duruma geldim.

Nereden bulduklarını merak ettiğim bu erkek güruhu birbirlerine iş atıyor gibi davranıyorlar reklam boyunca. Nasıl oluyorsa reklamın sonunu kadınlara bağlamayı başarmış olan reklam ekibine ayrı şaşırdım, bu reklamda oynayan adamların rahatlığına da ayrı şaşırdım. 

Bu reklamlar Biscolata'nın biraz saldırgan, birazda reklam konusunda yapılan anketlerde çok ön sıralarda yer alan cinsellik güdüsüne hitap eden mükemmel örnek reklamlar. Bunlardan bir tane de kadınlarla çekilmiş şeklide vardı. Haka dansı yapan bir grup kadın var sanki "bir biscolata için her şeyi yapabilirim" diyormuş gibi bir halleri vardı. Velhasılı akılda kalıcılığı yüksek reklamlar bunlar tebrik etmek lazım. Tabi yıllardır kullanılan kadın vücudunun yanında artık erkek vücudu da bir meta gibi kullanılmaya başladı hayırlı olsun. Halbuki erkek vücudunun bi b*k olmadığını düşünüyorduk, olan varmış onu gördük.

Gel Gör ki ben birbirine kur yapan erkeklerin yaptığı bir bisküviyi yemeyi pek düşünmüyorum. Bir tarafa hitap edeceğim derken bir tarafı elinden kaçırmak bu olsa gerek napalım bizde biskrem yeriz. 

Bi biskrem versem...

Yorumlar

Gökhan Arı dedi ki…
Güzel noktalara değinmişsin Abdullah. Bu kaynağı lisans tezimde örnek reklamlarda kullanacağım ;)
asilzade dedi ki…
Yorum için teşekkür ederim. İzlerken düşündürdüklerini yazayım dedim sadece. :)