Faili Meçhul Kıyak [FMK] Hareketi



Evet arkadaşlar yıllardır içimde olan bir ihtiyaç, farklı birşeyler olmalı diye düşündüğüm ve abuk subuk şeyler düşünürken içimin tatlı bir sıcaklıkla kaplandığı iyilikleri yapmak için yeterli bir neden var artık. Faili Meçhul Kıyak Hareketi ki yaratıcısı Tunç KILIÇ'a canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıntıları sitesinden öğrenmeniz için linkini ekledim.

Fikir atölyesinde ki Tunç KILINÇ'ın harika fikirlerinin insanlara anlatıldığı harika bir blog bunun yanı sıra şunu bir kez daha gösteren bir blog, ne kadar güzel fikirler üretmek için çaba sarfedersen o kadar güzel fikirlere ulaşıyorsun. Bunun yanında insanlığın, insanca davranmanın değer yitirmeye başladığı bu günlerde harika bir fikir.

Hepimiz yapalım, insanlara bu harekete katılmak için nedenler yaratalım. Şu anda internet kafedeyim biraz sonra bu FMK hareketinin kartının çıktısını alacağım ve benden sonra çıkacak ilk kişinin ücretini kendimin ödeyeceğini söyleyeceğim. Tabi kafeyi işleten arkadaşımdan hesabı kapatınca sadece bu kartı vermesini isteyeceğim. :) Bende FMK'cıyım arkadaşlar.

Sizleride bekliyoruz arkadaşlar.

NOT: işlem başarıyla gerçekleştirildi gayet heyecan verici bir durumdu elemanın suratında ki tebessümü görünce anlatılmaz bir his yaşadım açıkcası, herkese tavsiye ediyorum :)...

Yorumlar

şirinem dedi ki…
Sabır ve sevgilerin birleştiği Dostlukların daha çok büyüdüğü Belki yorgun belki yoğun Yinede mutlu ve umutlu Güzellikler dolu günler Seninle Olsun