ISSIZ ADAM

Fragman



Issız Adam, Son günlerde pek film tanıtımı yapmıyordum çünkü izleyipte beni etkileyen bir yapıma denk gelmemiştim ta ki bu filme kadar. Hep düşünüyordum gerçek hayatta aşk sevgi hata kabul etmez, mutluluların yerini çoğu zaman pişmanlıklar alır diye. Ama bizim sinemamızda çoğu zaman tersi anlatılıyordu. Hep aşkın bir şansı daha var deniliyordu.

İşte bu anlatımı bozan bir film "ıssız adam" gerçek hayatın pişmanlıklarını gördüğümüz nadide eserlerden birisi. Nadide diyorum çünkü bu kadar sarsıcı derecede gerçeğe benzemesi nedeniyle. O kadar gerçek hayata benziyor ki sanki film bitişinde ıssız adam kolumda "olum sen ne yaşamışsın be !" diye hüngür hüngür birlikte ağlayacakmışız gibi geldi.

İşte bu nedenledir ki filmden çıkanların çoğu gözleri nemli çıkıyor acıyoruz kıza da çocuğada mutlu bir ilişkileri olacabilecekken başka yaşantıları yaşamak zorunda kalmalarına. Açıkçası lafı pek uzatmayı sevmiyorum filmleri anlatırken bence bir gerçek hayat simülasyonuna gidiyorsunuz. Eğer hala gitmediyseniz bunu düşünerek gidin bunun yanında sadece düşünmekle değil gerçek hayatta hissettiğiniz o derin acılarıda hissetme garantisini veriyorum size.

Gidin, aşk ve sevgi üzerine uzun zamandır bu tadı veren bir film görmediniz. Gittiğinizde aşkın ve sevginin, tercihlerin insan hayatındaki etkileri üzerine güzel bir film izleyin.

Yorumlar

Gevrekli dedi ki…
ya kuzen o değil de;filmin sonunda kolunda ağlayan ben değil miydim.şimdi ıssız adam ben mi oldum yane:)
asilzade dedi ki…
Yok kuzen sen ayri sende o yoldasin ama daha degil :D
xdeath dedi ki…
millet ıssız adam biz "kızsız" adam :d benimki daha filim