Kredi Yurtlar Kurumu







Hayatımda ilginç olarak adlandırdığım bütün anılarımı kredi yurtlar kurumunda yaşadım :). Cidden bu konuda çok potansiyeli olan yerler KYK(kredi yurtlar kurumu). Açıkcası 81 ayrı vilayetten 81 insan + yabancı öğrenciler çok kozmopolit yerler oluyor.



Gene bir gece uykusuzluğun kollarında çırpınırken 2. öğretim bir arkadaşımın uyumadığını düşünerek yanına çıktım, tabi bir de sigara bulma umuduyla [uykusuz öğrencinin yegane dostu :) ] kapıyı açtım önümde ki manzara karşısında bayağı sarsıldım :). Aklımdan geçen onca fikre rağmen kapıdan içeriye girdim sonuçta aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyordu :D kapıyı çekip "rahatınıza bakın görüşürüz" diyesim de geldi aslında ama içeriye girdim.



Tabiki alacağım cevapların çok abes olma ihtimaline rağmen ne yaptıklarını sordum. Aldığım cevap gayet ilginç bir cevaptı. "Göte masaj şart abi!" :D



Tabi yaşadığım ilginçlikler arasında aynı banyoda 4 ayak görmek dahi varken, bu kadar açık durumda olabilme ihtimali beni bitirdi. Yok artık dedim :D





Neyse sonra olayın özünü anlattılar. Arkadaşlar sırayla birbirlerine bmasaj yapıyorlar sene başından beri bir gün espriyle karışık biri diğerini -afedersiniz- kıçını sıkıyor. Bir anda acayip hislere gark oldum diyor arkadaş :). Hani masajın iyiliğinden değilde tarcihlerinle alakalı bir problem olamaz mı diye soruyorum. Yok değil harika bir duyguydu cevabını alıyorum :D. O gün bu gündür sırayla göte masaj yapıyorlar.



Normalde Göt kelimesini bu kadar rahat kullanmam ancak arkadaşların rahatlığı beni bu cümleyi olduğu gibi yazmaya itti :D Hakikaten ilginç.



Evet sonra bende deneyimledim hakikaten doğru söylüyorlarmış :D, bu manzaranın bir benzerinide ben yaşadım :D. İçtenlikle söylüyorum denemelisiniz :D.

Yorumlar

xdeath dedi ki…
naptın hacı. etme gitme. ne göte masaj ı :) bozmuş oralar seni :) tamam bizde gariplikler yaptık. avazımız çıktığı kadar geğirdik,bi güzel yelledik falan filan.hatta yurtta bizim kaldığımız kata hayvanat bahçesi derlerdi. ama götümüze elletmedik şükür :)) aman haaaa
MyBiber dedi ki…
=))) =D